Advertisement

Απεργια Πλοια : Paranomh H Apergia Ths Pno Demena Ta Ploia Lene Oi Naytergates / Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά.

Απεργια Πλοια : Paranomh H Apergia Ths Pno Demena Ta Ploia Lene Oi Naytergates / Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά.. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα.

Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο.

Apergia Sta Ploia Demenoi Oi Kaboi Stis 23 Kai 24 Febroyarioy
Apergia Sta Ploia Demenoi Oi Kaboi Stis 23 Kai 24 Febroyarioy from www.newsit.gr
Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια.

Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24.

Ο γενικός γραμματέας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας πνο γιάννης χαλάς ανακοίνωσε σήμερα. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη.

Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών:

Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Athens Voice
Apergia Pno Demena Ola Ta Ploia Stis 6 Maioy Athens Voice from www.athensvoice.gr
Τραμ 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία οσε/προαστιακος στάση εργασίας 10:00 έως 13:00 πλοία (πνο) 24ωρη απεργία αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Ειδικότερα τα 13 σωματεία ναυτεργατών κατέρχονται σε 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, την τρίτη, 23 και τετάρτη, 24 φεβρουαρίου, ζητώντας κατάργηση ρυθμίσεων με.

Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία.

Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για αγωνιστική. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα. Οι απεργίες αλλάζουν διαρκώς, γι' αυτό επισκεφτείτε μας κι αργότερα για επιβεβαίωση και σίγουρα πριν χρ⚠ησιμοποιήσετε τα μέσα! Τα αιτήματα η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο:

Xwris Ploia Stis 3 Septembrh Apergia Ths Pno Nea Selida
Xwris Ploia Stis 3 Septembrh Apergia Ths Pno Nea Selida from neaselida.gr
Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Τραμ 24ωρη απεργία τρόλεϊ (ηλπαπ) 24ωρη απεργία οσε/προαστιακος στάση εργασίας 10:00 έως 13:00 πλοία (πνο) 24ωρη απεργία αδεδυ 24ωρη απεργία (εορτασμό της εργατικής.

Η απεργία αφορά τους ναυτεργάτες των πλοίων που θα βρίσκονται σε όλη τη γεωγραφική έκταση και περιοχή του λιμανιού του πειραιά.

Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Λόγω της απεργιακής κινητοποίησης όσα πλοία βρίσκονται στο. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία στις 6 μαΐου από την πνο. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Δεμένα στα λιμάνια της χώρας θα παραμείνουν τα πλοία και σήμερα, καθώς η πνο αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στη χθεσινή. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών:

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν τα διοικητικά συμβούλια των ναυτεργατικών σωματείων, της ως εκ τούτου, τα πλοία στα λιμάνια της ραφήνας και του λαυρίου θα είναι δεμένα σήμερα και θα απεργια. Η απεργία θα ξεκινήσει στις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 26 νοεμβρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Posting Komentar

0 Komentar